Proef het succes!

“Zien wat anderen zien, doen wat anderen niet doen”

The FoodProfessor wil de verspilling van voedsel tegengaan en heeft daar een eigen werkwijze voor ontwikkeld. Zo wordt eerst de huidige situatie gescand en de gewenste situatie kenbaar gemaakt. Vervolgens zal The FoodProfessor een plan van aanpak op maat ontwikkelen om de gewenste situatie te kunnen behalen.

De aanpak van The FoodProfessor
Hiervoor wordt een waste scan gemaakt om in kaart te brengen wat een organisatie op dit moment verspilt aan voedsel. Vervolgens wordt het huidige menu van de organisatie herzien en zal het personeel een training krijgen in gastvrijheid en serveren. Deze trainingen worden door ervaren professionals uitgevoerd. In deze trainingen worden ook diverse technieken uitgelegd zoals bijvoorbeeld het 5 minute meal. De aanpak van The FoodProfessor is dus erg grondig en doordacht. Er wordt niet één probleem aangepakt, maar het complete plaatje van een organisatie, en daar ligt dan ook direct de kracht van The FoodProfessor.

The FoodProfessor biedt organisaties ondersteuning en begeleiding van A tot Z en houdt de regie en de verantwoordelijkheid tijdens opdrachten geheel in eigen hand totdat het gewenste resultaat bereikt is.

Benieuwd wat The FoodProfessor voor uw organisatie kan betekenen? Neem vrijblijvend contact met ons op, wij staan u graag te woord.

Voor een optimale werking van deze website en het bijhouden van bezoekersstatistieken gebruiken wij cookies. Met deze cookies kunnen wij jouw internetgedrag i.s.m. Google Analytics en YouTube binnen onze website volgen. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je hiermee akkoord bent.
Ok