Proef het succes!

“Zien wat anderen zien, doen wat anderen niet doen”

The FoodProfessor is een professionele adviesorganisatie die zich richt op voedselverspilling. Jaarlijks belandt er ontzettend veel voedsel in de prullenbak en dit is ontzettend zonde. The FoodProfessor is gericht op eten, drinken en gastvrijheid in de breedste zin van het woord voor zowel profit als non-profit organisaties. The FoodProfessor zet zich in om voedselverspilling tegen te gaan bij onder andere ziekenhuizen en zorginstellingen, maar gaat hierin verder dan alleen de inkoop van het voedsel.

Zo worden er onder andere trainingen gegeven aan het personeel waarin ook gastvrijheid een grote rol speelt met als doel de klanttevredenheid te verbeteren. The FoodProfessor adviseert, inspireert, implementeert en lanceert met als doel de voedselverspilling aanzienlijk de kop in te drukken, de kwaliteit te verbeteren en de klanttevredenheid te verhogen. Hoe dit precies in zijn werk gaat kunt u lezen onder ‘wat doen wij’.