Proef het succes!

“Zien wat anderen zien, doen wat anderen niet doen”

Voedingsconcepten

Voedingsconcepten op maat
The FoodProfessor biedt voedingsconcepten op maat voor de zorgbranche, het bedrijfsleven maar ook voor horeca en catering. Onze voedingsconcepten bieden een passende oplossing om verspilling tegen te gaan.

Onderstaand ziet u een aantal van onze voedingsconcepten. Buiten deze voorbeelden werken we tevens met concepten op ‘deurbel niveau’, dat wil zeggen dat wij onze concepten ook afstemmen op mensen die nog thuis wonen. Het voedingsconcept ‘Kleinschalig Wonen’ is hier een goed voorbeeld van. Ook grote projecten pakt The FoodProfessor met beide handen aan. Het ontwikkelen en implementeren van uw concept wordt van A tot Z met passie voor u verzorgd. 

4 All meals

Het ‘4 All Meals’ concept is gebaseerd op het ‘Meals on Wheels’ concept. Echter gaat ‘4 All Meals’ uit van de zes belangrijkste eetmomenten van…

À la Carte voor de zorg

The FoodProfessor heeft een concept voor restaurants in de zorg ontwikkeld dat ‘A la Carte voor de Zorg’ heet en met name bedoeld is voor…

Meals on Wheels

Met het ‘Meals on Wheels’ concept levert u maatwerk maaltijden aan uw cliënten, patiënten en/ of bewoners met behulp van speciaal ontwikkelde wagens. Het gebruik…

Kleinschalig wonen

Of het nu om een gezond persoon gaat die zijn eigen leefruimte heeft, of om iemand met een handicap die de mogelijkheid geboden krijgt om…

Traditionele keuken

Binnen veel instellingen en organisaties treft u nog steeds de traditionele keuken aan, waar maaltijden veelal in de ochtend worden bereid, bestemd voor consumptie in…

Ontkoppeld koken

De basis van ‘Ontkoppeld Koken’ is het vooraf bereiden van maaltijden en op een later moment het regenereren van maaltijden. ‘Ontkoppeld Koken’ is een ideaal…