Proef het succes!

“Zien wat anderen zien, doen wat anderen niet doen”

Blog

Lees hier al het laatste nieuws en ontwikkelingen over The FoodProfessor en branche gerelateerde onderwerpen.

Persbericht: Green Deal Duurzame Zorg

dinsdag, 27 oktober 2015
27-10-2015 | Zorgaanbieders in Nederland zijn grootverbruikers van bijvoorbeeld energie, water en voedsel. Daardoor is er veel winst te behalen. Om de verduurzaming in de zorg te versnellen ondertekenden ruim 54 partijen, waaronder ConsumerView en The Food Professor, dinsdag 27 oktober de Green Deal ‘Nederland op weg naar Duurzame Zorg’. De ondertekenaars gaan kennis en…

Column: 100.000 vrachtwagens

woensdag, 22 juli 2015
In elke uitgave van diVers (uit het magazine Distrivers) wordt er iemand gevraagd zijn/haar visie te geven op het thema. Dit keer was het de beurt aan Adrie Jongenelen (directeur van het bedrijf The FoodProfessor). The FoodProfessor heeft een waste scan ontwikkeld, waarmee de waste van een organisatie op een eenvoudige maar duidelijke manier in…

Ook Avoord (Het Anbarg) gaat werken met de Food & Waste Scan

vrijdag, 08 mei 2015
Scan brengt oorzaken én oplossingen voedselverspilling in organisaties in kaart Zorginstelling Avoord is een van de instellingen die een jaar lang gratis gebruik mag maken van de Food & Waste Scan. Manager Welzijn Eefje Verschuuren van Avoord nam de Food & Waste Scan op 29 april 2015 officieel en met een klein feestelijk tintje in…

Publicatie: Food Hospitality

zaterdag, 25 april 2015
Cordaans nieuwe voorspeller van voedselverspilling Cordaan is een van de drie instellingen die een jaar lang gratis gebruik mag maken van de Food & Waste Scan. De zorginstelling won de prijs tijdens Zorgtotaal.Cordaan gaat de Food & Waste Scan inzetten op haar locatie Berkstede in Diemen. De tool, die laat zien op welke momenten in…

Publicatie: No Waste network

woensdag, 22 april 2015
Cordaan als eerste van start met Food & Waste Scan 22-04-2015 | Zorginstelling Cordaan gaat als eerste gebruik maken van de Food & Waste Scan. De tool moet Cordaan tot 30 procent aan voedingskosten besparen door verspilling tegen te gaan. Zorginstelling Cordaan gaat de Food & Waste Scan vanaf 8 juni gebruiken in de vestiging…

Zorginstelling Cordaan 1e gebruiker

vrijdag, 17 april 2015
Scan brengt oorzaken én oplossingen voedselverspilling in organisaties in kaart Cordaan gaat als eerste werken met de Food & Waste ScanZorginstelling Cordaan is een van de instellingen die een jaar lang gratis gebruik mag maken van de Food & Waste Scan. Locatiemanager Rob Ebbeling van Cordaan nam de Food & Waste Scan op 14 april…

Gastvrije Zorg - Ontkoppeld koken

vrijdag, 06 maart 2015
In het magazine Gastvrije Zorg is een artikel gepubliceerd omtrent het "Ontkoppeld koken" voedingsconcept. Wat zijn de voordelen van ontkoppeld koken?“Het grote voordeel is dat we met zo’n flexibel systeem heel goed kunnen inspelen op de wensen van de klant. Er is veel keuze en de presentatie van de maaltijd is een lust voor het…

Gastvrije Zorg - Regeneren

vrijdag, 06 maart 2015
In het magazine Gastvrije Zorg is een artikel gepubliceerd omtrent het "Regeneren". Waarom is er voor ontkoppeld gekozen?“Er was een wens van de cliëntenraad om de warme maaltijd naar de avond te brengen. We kozen daarom in 2013 voor een ander kookproces. Tot die tijd kookten we gekoppeld, met de warme maaltijd tussen de middag.…