Proef het succes!

“Zien wat anderen zien, doen wat anderen niet doen”

Blog

Lees hier al het laatste nieuws en ontwikkelingen over The FoodProfessor en branche gerelateerde onderwerpen.

The FoodProfessor start ook in België!

dinsdag, 01 november 2016
Goed nieuws: The FoodProfessor start nu ook in België! Na een succesvolle start in Nederland groeit The FoodProfessor verder uit naar onze zuiderburen. Hier gaat men een samenwerking aan met zorginstelling Immaculata. Ook hier hoopt The FoodProfessor voedselverspilling tegen te gaan. Wat de plannen van The FoodProfessor precies zijn voor in België lees je in…

Avoord kiest voor een nieuw concept

vrijdag, 28 oktober 2016
Avoord Zorgen en Wonen is een zorgaanbieder met verschillende locaties in Etten-Leur, Zundert en Rijsbergen. Het afgelopen half jaar hebben The FoodProfessor en Avoord intensief samengewerkt om een nieuw concept te realiseren binnen één van de vier locaties van ‘t Warm Hart. Wilt u meer weten over dit nieuwe, duurzame concept? Wij vertellen u er…

Studenten onderzoeken voedingsbehoefte ouderen

donderdag, 27 oktober 2016
In samenwerking met de HAS Hogeschool uit ’s-Hertogenbosch, gaat The FoodProfessor onderzoek doen naar de voedingsbehoefte van ouderen. Het doel van dit onderzoek is om erachter te komen wat de voedingsbehoeften van senioren zijn, waarbij aansluitend ook rekening wordt gehouden met persoonlijke voorkeuren. Student aan het woord Een van de studenten waarmee The FoodProfessor samenwerkt…

Bekijk de uitzending van MIJ EEN ZORG! bij RTL4

maandag, 12 september 2016
Hieronder ziet u een video fragment van The Food Professor in een uitzending van MIJ EEN ZORG! bij RTL 4. De uitzending is uitgezonden op 11 september 2016.

The FoodProfessor vertelt in MIJ EEN ZORG! bij RTL4

maandag, 05 september 2016
‘Voedselverspilling tegengaan moet geen optie zijn, maar standaard’ Voedsel is belangrijk voor jong en oud, maar ieder jaar belandt er te veel voedsel in de vuilnisbak. Een vermindering van de voedselverspilling staat bij veel ziekenhuizen en zorginstellingen hoog op de agenda, omdat er jaarlijks zo’n 40 procent van wat is ingekocht in de vuilnisbak belandt.…

Tekort aan koks groeit, eerste oplossing biedt zich aan!

donderdag, 19 mei 2016
Afgelopen week melden verschillende nieuwsbronnen dat het tekort aan koks bijna niet meer te houden is. Het aantal vacatures in de horeca is met 70% gestegen naar 11.500 vacatures. Dit in een tijd waarin het aantal restaurants als paddenstoelen uit de grond schieten. De NOS geeft in een interview met de eigenaar van restaurant Quarz…

The FoodProfessor en W&G werken aan het menu van de toekomst

dinsdag, 26 april 2016
The FoodProfessor en Facilities4all is in samenwerking met W&G druk bezig met de laatste aanpassingen aan een nieuw concept voor restaurants: À la Carte voor de zorg, voornamelijk bedoeld voor in de zorg. Dit concept speelt volledig in op de huidige behoeften van de consument, door een samenstelling van verschillende waarden die samen zorgen voor…

BN DeStem: 'The FoodProfessor' uit Noordhoek is trots op zorgdeal

maandag, 02 november 2015
NOORDHOEK - Adrie Jongenelen, 'Foodprofessor', uit Noordhoek is het brein achter een formule die voedselverspilling in zorginstellingen tot 30 procent moet verminderen. Hij tekende dinsdag met nog 53 andere partijen de 'Green Deal', een samenwerking tussen de overheid, zorgaanbieders en bedrijven die samen het streven hebben duurzaamheid in de zorg te verbeteren. RegistratieDe 'Food Scan…