Proef het succes!

The FoodProfessor is een onafhankelijk adviesbureau
met een vernieuwende en frisse visie gericht op eten, drinken & gastvrijheid.

Referenties

The FoodProfessor heeft in de afgelopen jaren met veel verschillende organisaties samengewerkt.
Onderstaand vindt u een impressie van deze organisaties. 

Avoord Zorg & Wonen

Avoord Zorg & Wonen

The Foodprofessor (Adrie Jongenelen) heeft Avoord Zorg en Wonen begeleid en geadviseerd naar een geheel vernieuwd innovatief gastvrijheidconcept voor alle grand-cafes met de nieuwe naam: 't warm hart. Met daarin speciale aandacht voor: het verhogen van de Gast tevredenheid, het verhogen van maaltijd kwaliteit, het beheersen van de kosten, het terugdringen van de voedselverspilling en verschillende trainingen voor de koks en gastvrouwen.

Het innoverende nieuwe á la carte voor de zorg concept voor ’t warm hart
De deskundigheid van The Foodprofessor heeft de horeca van Avoord mede verder ontwikkeld om kosten neutraal te werken,met alle aandacht voor de Gast.

Sophia revalidatie

Sophia revalidatie

The FoodProfessor heeft in 2013 -2014 de voedingsorganisatie binnen Sophia tegen het licht gehouden en gereorganiseerd. Adrie Jongenelen heeft dit op een professionele, zakelijke, maar ook op (zijn) persoonlijke manier gedaan, met daarbij oog houdend voor zowel de medewerkers-, team- als organisatiebelangen.

Door zijn begeleiding zijn de gestelde doelen behaald (onder andere: van gekoppeld naar ontkoppeld koken, terugbrengen waste naar 20% met een eerste besparing van € 60.000,-, herziening organisatiestructuur, begeleiding inkooptraject). Hierbij heeft hij steeds een grote persoonlijk betrokkenheid laten zien.

Stichting Curamus

Stichting Curamus

In het opnieuw opzetten van de brasserieformule voor stichting Curamus, heeft The FoodProfessor ons een meer dan prima begeleiding gegeven. Ook het terugbrengen van de waste in de productiekeuken is mede door de inzet en kennis van The FoodProfessor teruggebracht.

Mede hierdoor is onze inkoop met meer dan € 100.000,- gedaald. De gastvrijheidstrainingen die door de foodprofessor zijn gegeven, hebben zeker bijgedragen aan het verhogen van het serviceniveau van onze brigade.

Rijnland zorggroep

Rijnland Zorggroep

In 2010 hebben we in samenwerking met The FoodProfessor het Meals on Wheels concept geïmplementeerd. Dit heeft geleid tot een grote kostenbesparing. Daarnaast is het wastepercentage teruggebracht tot onder de 20%.

De gasten beoordelen het Rijnland op de maaltijdvoorziening en gastvrijheid met een 8. De begeleiding en training vanuit Adrie Jongenelen heeft zeker bijgedragen aan dit succes.

Voor een optimale werking van deze website en het bijhouden van bezoekersstatistieken gebruiken wij cookies. Met deze cookies kunnen wij jouw internetgedrag i.s.m. Google Analytics en YouTube binnen onze website volgen. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je hiermee akkoord bent.
Ok