Een uniek recept!

Een onderscheidende visie op basis van creativiteit en nuchterheid

De aanpak van voedselverspilling

De aanpak van voedselverspilling

Unieke werkwijze met The Food & Waste Scan

The FoodProfessor wil verspilling van voedsel in uw organisatie tegengaan en heeft daar met The Food & Waste Scan i.c.m. de Quick Scan een unieke werkwijze voor ontwikkeld. We scannen eerst de huidige situatie binnen uw organisatie en bepalen samen de gewenste situatie. Vervolgens ontwikkeld The FoodProfessor een 'Plan van aanpak' op maat om de gewenste situatie efficiënt en doeltreffend te kunnen bereiken.

Inzicht in de huidige voedingsorganisatie

The Food & Waste Scan biedt u als organisatie inzicht in de huidige situatie met betrekking tot waste en de kwaliteit van uw voedingsorganisatie. The FoodProfessor adviseert (en implementeert) u graag omtrent verbeteringen die zullen leiden tot een reductie van de waste (kosten) en een verbeteringsslag op het gebied van kwaliteit van uw voedingsorganisatie.

Meten is weten

Meten is weten

Inzicht in de resultaten

Om resultaat te behalen en dit ook te kunnen aantonen zult u de resultaten moeten kunnen meten. Door de resultaten te meten kunt u ze daarna analyseren en verbeteren. Want zoals het gezegde luidt: meten is weten. In veel managementvergaderingen in de zorg, het bedrijfsleven en daarbuiten is 'meten is weten' een veel voorkomend begrip. De vraag is echter: weten we alles wel en is alles meetbaar?

Resultaten meten, analyseren en verbeteren

The FoodProfessor heeft een aantal onderzoeken en quickscans ontwikkeld die ingezet kunnen worden om uw organisatie op verschillende gebieden te analyseren. Aan deze onderzoeken en quickscans ligt een gedegen rapportage ten grondslag die een duidelijk beeld schetst van de resultaten. In deze rapportage worden vervolgens verbetervoorstellen gedaan om een verbeterslag te kunnen maken.

Verbeter uw inkoop & contractmanagement

Inkoop- & Contractmanagement

Advies & begeleiding in verschillende trajecten

Door onze kennis op het gebied van inkoop- en contractmanagement kan The FoodProfessor uw organisatie niet alleen kan adviseren, maar ook begeleiden in verschillende trajecten. Denk hierbij aan begeleiding in (Europese) aanbestedingen, offertetrajecten, het structureren van uw inkoopproces of het implementeren en beheren van contracten ten behoeve van eten, drinken en gastvrijheid.

Een kritische blik

The FoodProfessor bekijkt uw inkooptraject en/of beleid kritisch en komt vervolgens met een uitgewerkt werkbaar plan, gebaseerd op feiten en cijfers. Dit kan een grote verandering in de denkwijze teweeg brengen waardoor de voedselverspilling in uw organisatie flink zal dalen. En met een flinke reductie van de waste (derving), zullen uiteindelijk ook de kosten dalen. 

Waste management

Onderstaand een aantal van de door ons ontwikkelde concepten voor een succesvolle aanpak van voedselverspilling.

The Food & Waste Scan®

‘Waste’, ofwel derving van voedsel, is een begrip dat een steeds belangrijkere rol speelt binnen onze samenleving. Jaarlijks belandt er in Nederland voor miljarden euro’s…

Quick scan

Laat The FoodProfessor een kijkje nemen in de keuken van uw voedingsorganisatie (brasserie, personeelsrestaurant, centrale keuken, voedingsvoorziening voor thuiswonenden etc.) en een korte analyse maken…

Mystery guest

Laat The FoodProfessor zonder vooraankondiging een ‘Mystery Guest’ onderzoek uitvoeren binnen uw organisatie, gericht op uw receptie, uw brasserie of een ander onderdeel van uw…
Voor een optimale werking van deze website en het bijhouden van bezoekersstatistieken gebruiken wij cookies. Met deze cookies kunnen wij jouw internetgedrag i.s.m. Google Analytics en YouTube binnen onze website volgen. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je hiermee akkoord bent.
Ok