tel. +31 (0)16 - 876 4004
Een onderscheidende visie op basis van creativiteit en nuchterheid
The FoodProfessor wil verspilling van voedsel in uw organisatie tegengaan en heeft daar met The Food & Waste Scan i.c.m. de Quick Scan een unieke werkwijze voor ontwikkeld. We scannen eerst de huidige situatie binnen uw organisatie en bepalen samen de gewenste situatie. Vervolgens ontwikkeld The FoodProfessor een 'Plan van aanpak' op maat om de gewenste situatie efficiënt en doeltreffend te kunnen bereiken.
The Food & Waste Scan biedt u als organisatie inzicht in de huidige situatie met betrekking tot waste en de kwaliteit van uw voedingsorganisatie. The FoodProfessor adviseert (en implementeert) u graag omtrent verbeteringen die zullen leiden tot een reductie van de waste (kosten) en een verbeteringsslag op het gebied van kwaliteit van uw voedingsorganisatie.
Om resultaat te behalen en dit ook te kunnen aantonen zult u de resultaten moeten kunnen meten. Door de resultaten te meten kunt u ze daarna analyseren en verbeteren. Want zoals het gezegde luidt: meten is weten. In veel managementvergaderingen in de zorg, het bedrijfsleven en daarbuiten is 'meten is weten' een veel voorkomend begrip. De vraag is echter: weten we alles wel en is alles meetbaar?
The FoodProfessor heeft een aantal onderzoeken en quickscans ontwikkeld die ingezet kunnen worden om uw organisatie op verschillende gebieden te analyseren. Aan deze onderzoeken en quickscans ligt een gedegen rapportage ten grondslag die een duidelijk beeld schetst van de resultaten. In deze rapportage worden vervolgens verbetervoorstellen gedaan om een verbeterslag te kunnen maken.
Door onze kennis op het gebied van inkoop- en contractmanagement kan The FoodProfessor uw organisatie niet alleen kan adviseren, maar ook begeleiden in verschillende trajecten. Denk hierbij aan begeleiding in (Europese) aanbestedingen, offertetrajecten, het structureren van uw inkoopproces of het implementeren en beheren van contracten ten behoeve van eten, drinken en gastvrijheid.
The FoodProfessor bekijkt uw inkooptraject en/of beleid kritisch en komt vervolgens met een uitgewerkt werkbaar plan, gebaseerd op feiten en cijfers. Dit kan een grote verandering in de denkwijze teweeg brengen waardoor de voedselverspilling in uw organisatie flink zal dalen. En met een flinke reductie van de waste (derving), zullen uiteindelijk ook de kosten dalen.
Onderstaand een aantal van de door ons ontwikkelde concepten voor een succesvolle aanpak van voedselverspilling.
© The FoodProfessor All rights reserved. Privacyverklaring webdesign: Epulz reclame