Voedingsleer & Gastvrijheid

E-learning opleidingen en training op maat in de praktijk

Training HACCP

Training HACCP Training HACCP

Binnen veel organisaties ontbreekt het aan duidelijke afspraken rondom HACCP, hygiëne in zijn algemeenheid en hoe hiermee om te gaan. Hygiëne gaat om meer dan dat schone werkblad in de keuken of counter. De training ‘Hygiëne (HACCP)’ behandeld de verschillende richtlijnen omtrent HACCP en biedt tevens praktische handreikingen om HACCP toe te passen binnen uw organisatie. Hierbij wordt tegelijkertijd aandacht besteedt aan de persoonlijke hygiëne van uw medewerkers, iets dat niet geheel onbelangrijk is.

Onderwerpen die gedurende deze training aan bod komen zijn:

  • Waarom HACCP?
  • Persoonlijke hygiëne;
  • Schoonmaken, afval en ongedierte;
  • Temperatuurcontrole en beheersing;
  • Inkoop, opslag en houdbaarheid;
  • Voorbereiden, presenteren en serveren.
Meer in deze categorie: « Training samenwerking

Neem contact met ons op!

Neem contact met ons op

Interesse in een van onze diensten, of wilt u graag meer weten over The FoodProfessor?
Wij zijn te bereiken op tel. +31 (0)16 - 876 4004

Neem direct contact met ons op »

Voor een optimale werking van deze website en het bijhouden van bezoekersstatistieken gebruiken wij cookies. Met deze cookies kunnen wij jouw internetgedrag i.s.m. Google Analytics en YouTube binnen onze website volgen. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je hiermee akkoord bent.
Ok