Voedingsleer & Gastvrijheid

E-learning opleidingen en training op maat in de praktijk

E-learning (14 modules)

E-learning (14 modules) E-learning (14 complete modules)

Het e-Learning programma voor Food Professionals
The FoodProfessor biedt met het e-Learningsysteem 14 volledige online opleidingen in verschillende facetten omtrent voeding. U bepaald voor uw organisatie het aantal kandidaten en de beschikbare tijd en aanvang van de opleiding. Vervolgens wordt ten einde van iedere module aan de hand van een examentoets de behandelde materie en de kennis ervan getoetst.

De opleiding uit de volgende modules:

  • Dieetleer
  • Voedingsleer
  • H.A.C.C.P. & Voedselveiligheid
  • H.A.C.C.P. & Voedselveiligheid in andere woonvormen
  • Gastvrijheid/ Etiquette
  • Voedselverspilling/ Duurzaamheid
  • Allergieën en Allergenen
  • Slikproblematiek / Consistentie
  • Voeding & Multiculturele samenleving
  • Elementaire voeding
  • Ondervoeding
  • Alternatieve voeding
  • Serveren & Distribueren van voeding
  • Regenereren

Elke module is opgebouwd uit diverse hoofdstukken met lesstof en beeldmateriaal. Per hoofdstuk volgt een toets die met een 100% score afgerond dient te worden. Na afronding van alle hoofdstukken volgt nog een afsluitend examen. Deze dient met een score van minimaal 80% afgerond te worden voor het behalen van een certificaat.

In slechts 3 stappen heeft u toegang tot de modulaire-opleiding:

  1. Aanmelden van de deelnemers (naam & e-mailadres)
  2. Start- en einddatum vaststellen
  3. Behaal certificaat, per module en deelnemer

Voordelen van e-Learning

  • Studeren op eigen tempo; 
  • Studeren wanneer het de student uitkomt;
  • De opleiding is opgebouwd uit losse modules;
  • U heeft vrije keuze in de modules;
  • Geschikt voor medewerkers in de hele organisatie;
  • Men ontvangt een certificaat per afgesloten module. 
Meer in deze categorie: Training Meals on Wheels »

Neem contact met ons op!

Neem contact met ons op

Interesse in een van onze diensten, of wilt u graag meer weten over The FoodProfessor?
Wij zijn te bereiken op tel. +31 (0)16 - 876 4004

Neem direct contact met ons op »

e-Learning Food Hospitality

Voor een optimale werking van deze website en het bijhouden van bezoekersstatistieken gebruiken wij cookies. Met deze cookies kunnen wij jouw internetgedrag i.s.m. Google Analytics en YouTube binnen onze website volgen. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je hiermee akkoord bent.
Ok