Innovatie & Daadkracht!

Altijd een passende oplossing met onze innovatieve concepten eten & drinken!

À la Carte voor de zorg

À la Carte voor de zorg A la carte voor de zorg "De Keuken Helden"

The FoodProfessor heeft een concept voor restaurants in de zorg ontwikkeld dat ‘A la Carte voor de Zorg’ heet en met name bedoeld is voor gebruik in de zorgbranche.
Dit concept speelt volledig in op de huidige behoeften van de consument, door een samenstelling van verschillende waarden die samen zorgen voor een unieke formule. 

Alle producten die op de kaart van ‘A la Carte voor de Zorg’ staan zijn afkomstig uit de regio waar het (zorg)restaurant gelegen is, waardoor het zomaar kan zijn dat uw tomaat net een uur voordat u ‘m eet van het land is gehaald. De boeren krijgen een eerlijke prijs voor hun producten, gewoon zoals het hoort. Waar we normaal gesproken ingrediënten van duizenden kilometers ver halen, hebben wij deze vervangen door een variant van dichtbij huis. Naast de inkoopprijzen van de ingrediënten hebben we ook goed gelet op de voedingswaarden van de gerechten, deze zijn minstens zo belangrijk.  

Blogs over voeding met adviezen over gezonde voeding en een gezonde lifestyle zijn tegenwoordig niet meer weg te denken van het internet. Maar hoe weet u nu wat echt gezond is? Door goed te kijken naar de voedingswaarden van de gerechten zorgen wij ervoor dat elke maaltijd ontzettend gezond is en tegelijkertijd ook lekker en vers smaakt!

Omdat we tegenwoordig eigenlijk alles kunnen kweken in ons eigen land geeft dat de maximale keuzevrijheid in de ingrediënten waar we mee gaan werken. U zult binnen het ‘A la Carte voor de Zorg’ concept heel veel verschillende gerechten terugvinden waardoor men nooit twee keer hetzelfde hoeft te eten en de keuze divers blijft.

Meer in deze categorie: « 4 All meals Meals on Wheels »

Neem contact met ons op!

Neem contact met ons op

Interesse in een van onze diensten, of wilt u graag meer weten over The FoodProfessor?
Wij zijn te bereiken op tel. +31 (0)16 - 876 4004

Neem direct contact met ons op »

Voor een optimale werking van deze website en het bijhouden van bezoekersstatistieken gebruiken wij cookies. Met deze cookies kunnen wij jouw internetgedrag i.s.m. Google Analytics en YouTube binnen onze website volgen. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je hiermee akkoord bent.
Ok