Innovatie & Daadkracht!

Altijd een passende oplossing met onze innovatieve concepten eten & drinken!

Ontkoppeld koken

Ontkoppeld koken Ontkoppeld koken - voedingsconcept

De basis van ‘Ontkoppeld Koken’ is het vooraf bereiden van maaltijden en op een later moment het regenereren van maaltijden. ‘Ontkoppeld Koken’ is een ideaal concept om maaltijdverstrekking 7 dagen in de week mogelijk te maken, met enkel 5 dagen (of een andere frequentie) daadwerkelijke bereiding van maaltijden.

Veel organisaties zijn van mening dat de kwaliteit van maaltijden door het regenereren achteruit gaat. Wanneer er echter met aandacht en verstand gewerkt wordt, hoeft de kwaliteit van uw maaltijden hier helemaal niet onder te lijden.

The FoodProfessor heeft ruime ervaring op het gebied van ‘Ontkoppeld Koken’ concepten en kan adviseren en ondersteunen bij het ontwikkelen en implementeren van een passend concept gebaseerd op ‘Ontkoppeld Koken’ voor uw organisatie.

Meer in deze categorie: « Traditionele keuken

Neem contact met ons op!

Neem contact met ons op

Interesse in een van onze diensten, of wilt u graag meer weten over The FoodProfessor?
Wij zijn te bereiken op tel. +31 (0)16 - 876 4004

Neem direct contact met ons op »

Voor een optimale werking van deze website en het bijhouden van bezoekersstatistieken gebruiken wij cookies. Met deze cookies kunnen wij jouw internetgedrag i.s.m. Google Analytics en YouTube binnen onze website volgen. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je hiermee akkoord bent.
Ok