Innovatie & Daadkracht!

Altijd een passende oplossing met onze innovatieve concepten eten & drinken!

Traditionele keuken

Traditionele keuken Traditionele keuken - voedingsconcept

Binnen veel instellingen en organisaties treft u nog steeds de traditionele keuken aan, waar maaltijden veelal in de ochtend worden bereid, bestemd voor consumptie in de middag. Eten staat hierdoor onnodig lang op het vuur en gaat zowel in kwaliteit als smaak achteruit. Dit hoeft echter niet te betekenen dat de traditionele keuken een concept is dat niet geschikt of achterhaald is.

Samen gaan we op zoek naar een traditioneel concept waarin het welzijn weer de gastvrijheid en kwaliteit krijgt die het verdient. Daarnaast is ook de realisatie van een kostenreductie een speerpunt waar we gezamenlijk naar toe werken. Kortom, samen realiseren we een bruikbaar nieuw concept voor een traditionele werkwijze. 

Meer in deze categorie: « Kleinschalig wonen Ontkoppeld koken »

Neem contact met ons op!

Neem contact met ons op

Interesse in een van onze diensten, of wilt u graag meer weten over The FoodProfessor?
Wij zijn te bereiken op tel. +31 (0)16 - 876 4004

Neem direct contact met ons op »

Voor een optimale werking van deze website en het bijhouden van bezoekersstatistieken gebruiken wij cookies. Met deze cookies kunnen wij jouw internetgedrag i.s.m. Google Analytics en YouTube binnen onze website volgen. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je hiermee akkoord bent.
Ok