tel. +31 (0)16 - 876 4004
Altijd een passende oplossing met onze innovatieve concepten eten & drinken!
The FoodProfessor biedt concepten eten & drinken op maat voor o.a. de zorgbranche, het bedrijfsleven, horeca en catering. Onze diversiteit aan uitgedachte concepten bieden een passende oplossing voor hedendaagse en toekomstige problemen.
Het ontwikkelen en implementeren van een concept wordt van A tot Z met passie voor u verzorgd. Met onze jaren lange ervaring en expertise pakken wij kleine of grote projecten graag met beide handen aan!
Al sinds de ondertekening van de Green Deal in 2015 staat The FoodProfessor voor het verduurzamen van de bedrijfsvoering met bewezen technieken. Bewustwording en besparing op voedselverspilling zijn hierbij een van de belangrijke speerpunten.
Met het behalen van de No-Waste award in 2011 is het succes van onze concepten eten & drinken (Maaltijd service à la carte) niet onopgemerkt gebleven. Referenties als het Maxima Medisch Centrum, Rijnland, Curamus en Argos Zorggroep hebben wij een grote diversiteit aan organisaties in ons diensten portfolio.
Onderstaand ziet u een aantal van de door ons ontwikkelde voedingsconcepten.
Buiten deze voorbeelden werken we tevens met concepten op ‘deurbel niveau’, dat wil zeggen dat wij onze concepten ook afstemmen op mensen die nog thuis wonen. Het concept ‘Kleinschalig Wonen’ is hier een goed voorbeeld van. Ook grote projecten pakt The FoodProfessor graag met beide handen aan.
© The FoodProfessor All rights reserved. Privacyverklaring webdesign: Epulz reclame