Innovatie & Daadkracht!

Altijd een passende oplossing met onze innovatieve concepten eten & drinken!

Persoonlijke aanpak

De kracht achter een succesvol concept

Concept eten & drinken op maat

The FoodProfessor biedt concepten eten & drinken op maat voor o.a. de zorgbranche, het bedrijfsleven, horeca en catering. Onze diversiteit aan uitgedachte concepten bieden een passende oplossing voor hedendaagse en toekomstige problemen.

Ontwikkeling & Implementatie

Het ontwikkelen en implementeren van een concept wordt van A tot Z met passie voor u verzorgd. Met onze jaren lange ervaring en expertise pakken wij kleine of grote projecten graag met beide handen aan!

Jarenlange ervaring

Jarenlange ervaring & expertise

Duurzame & Toekomst bestendig

Al sinds de ondertekening van de Green Deal in 2015 staat The FoodProfessor voor het verduurzamen van de bedrijfsvoering met bewezen technieken. Bewustwording en besparing op voedselverspilling zijn hierbij een van de belangrijke speerpunten.

Bewezen resultaat

Met het behalen van de No-Waste award in 2011 is het succes van onze concepten eten & drinken (Maaltijd service à la carte) niet onopgemerkt gebleven. Referenties als het Maxima Medisch Centrum, Rijnland, Curamus en Argos Zorggroep hebben wij een grote diversiteit aan organisaties in ons diensten portfolio.

Onze voedingsconcepten

Onderstaand ziet u een aantal van de door ons ontwikkelde voedingsconcepten.
Buiten deze voorbeelden werken we tevens met concepten op ‘deurbel niveau’, dat wil zeggen dat wij onze concepten ook afstemmen op mensen die nog thuis wonen. Het concept ‘Kleinschalig Wonen’ is hier een goed voorbeeld van. Ook grote projecten pakt The FoodProfessor graag met beide handen aan.

4 All meals

Het ‘4 All Meals’ concept is gebaseerd op het ‘Meals on Wheels’ concept. Echter gaat ‘4 All Meals’ uit van de zes belangrijkste eetmomenten van…

À la Carte voor de zorg

The FoodProfessor heeft een concept voor restaurants in de zorg ontwikkeld dat ‘A la Carte voor de Zorg’ heet en met name bedoeld is voor…

Meals on Wheels

Met het ‘Meals on Wheels’ concept levert u maatwerk maaltijden aan uw cliënten, patiënten en/ of bewoners met behulp van speciaal ontwikkelde wagens. Het gebruik…

Kleinschalig wonen

Of het nu om een gezond persoon gaat die zijn eigen leefruimte heeft, of om iemand met een handicap die de mogelijkheid geboden krijgt om…

Traditionele keuken

Binnen veel instellingen en organisaties treft u nog steeds de traditionele keuken aan, waar maaltijden veelal in de ochtend worden bereid, bestemd voor consumptie in…

Ontkoppeld koken

De basis van ‘Ontkoppeld Koken’ is het vooraf bereiden van maaltijden en op een later moment het regenereren van maaltijden. ‘Ontkoppeld Koken’ is een ideaal…
Voor een optimale werking van deze website en het bijhouden van bezoekersstatistieken gebruiken wij cookies. Met deze cookies kunnen wij jouw internetgedrag i.s.m. Google Analytics en YouTube binnen onze website volgen. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je hiermee akkoord bent.
Ok