Voedingsleer & Gastvrijheid

E-learning opleidingen en training op maat in de praktijk

Training gastvrijheid

Training gastvrijheid Training, hoe vergroot ik mijn gastvrijheid?

Gastvrijheid, een vaardigheid van medewerkers, is onmisbaar binnen iedere organisatie. De training ‘Hoe vergroot ik mijn gastvrijheid’ richt zich op: wat betekent gastvrijheid nu eigenlijk? Maar ook, wat betekent gastvrijheid voor uw organisatie.

Net als de concepten zijn de trainingen van de Food & Hospitality Academy op maat gemaakt. Samen bekijken we naar wat er precies nodig is om de gastvrijheid binnen uw organisatie te optimaliseren.

Het is een interactieve training op maat, waarin begrippen als gast- en klantgerichtheid, beleving, etiquette en hospitality centraal staan. De training is praktisch geörienteerd waardoor alle begrippen direct toepasbaar zijn op de werkvloer. De trainingen zijn bijzonder geschikt voor uw medewerkers van de keuken, zorgkundigen, verpleegkundigen, receptionistes en andere medewerkers binnen uw organisatie.

Neem contact met ons op!

Neem contact met ons op

Interesse in een van onze diensten, of wilt u graag meer weten over The FoodProfessor?
Wij zijn te bereiken op tel. +31 (0)16 - 876 4004

Neem direct contact met ons op »

Voor een optimale werking van deze website en het bijhouden van bezoekersstatistieken gebruiken wij cookies. Met deze cookies kunnen wij jouw internetgedrag i.s.m. Google Analytics en YouTube binnen onze website volgen. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je hiermee akkoord bent.
Ok