Proef het succes!

The FoodProfessor is een onafhankelijk adviesbureau
met een vernieuwende en frisse visie gericht op eten, drinken & gastvrijheid.

Catering starten? Wij verzorgen het uitbestedingstraject!

Catering starten? Wij verzorgen het uitbestedingstraject! Catering starten? Wij verzorgen het uitbestedingstraject!
vrijdag, 15 oktober 2021

Staat u op het punt om het restaurant uit te gaan besteden, maar struikelt u over de cateraars en alle mogelijkheden die zij u te bieden hebben? Heeft u beperkt tijd om uit te zoeken wat het beste bij u past en heeft u hier ondersteuning bij nodig, om dit gehele proces te onderzoeken, te begeleiden of geheel uit handen te nemen? 

Of kunt u zich het gehele proces en de gesprekken nog herinneren om uw restaurant aan te besteden? Zijn alle wensen die u en de gebruikers van het restaurant hadden, naar tevredenheid ingevuld en voldoen deze nog steeds? Zijn alle kosten inzichtelijk en transparant? Wordt het contract nageleefd? Heeft u het gevoel dat u grip heeft op de uitvoering binnen het restaurant? 

Het aanbod van cateraars is groot en zij leveren allemaal maatwerk, maar om een helder beeld te krijgen van wat zij echt voor u kunnen betekenen, is het zaak dat u een afspraak met ze maakt. Wanneer u dit doet zonder helder in kaart te hebben wat uw wensen zijn ten aanzien van de invulling van het restaurant, kan dit een kostbaar verhaal worden en is de vraag welke cateraar je gaat uitnodigen.

Of u heeft een contract met een cateraar, vaak een openboek constructie, waarbij kosten worden doorbelast die niet altijd even duidelijk zijn en zonder juiste afspraken vaak niet te volgen of te herleiden, alle risico´s komen voor rekening van u, waardoor de exploitatiekosten niet helder en transparant zijn. Wanneer er daarnaast geen innovaties plaatsvinden, zal op een gegeven moment de uitvoering niet meer volledig aan uw wensen en dat van de gebruikers van het restaurant voldoen. 

The FoodProfessor kan u hierbij helpen!
Door de vele jaren ervaring binnen de cateringbranche, weten we binnen The FoodProfessor als geen ander hoe we dit soort trajecten op moeten zetten, om uiteindelijk te komen tot de meest passende cateraar, met innovatieve, duurzame en toekomstbestendige concepten en dit alles vastgelegd in een transparant contract. 

De kracht van The FoodProfessor zit hem niet alleen in de jarenlange kennis binnen de cateringbranche en de vele mogelijkheden die er zijn op het gebied van Eten, Drinken, Gastvrijheid en Trainingen, maar heeft diezelfde kennis op het gebied van groothandels, leveranciers en vers leveranciers. Door de grote productkennis en de expertise op het gebied van deze leveranciers is The FoodProfessor als geen ander in staat om na grondige onderzoeken, u een sluitend advies te kunnen geven, waarop u de juiste keuzes kunt maken.

Hoe gaat The Foodprofessor te werk
Gezien de complexiteit van het gehele proces en de jarenlange ervaring die wij op dit gebied hebben, adviseren wij u om het gehele traject volledig door The FoodProfessor te laten ondersteunen, van onderzoek tot en met de implementatie, waardoor de meest passende situatie ontstaat. Wij zijn als geen ander in staat om de wensen van de opdrachtgever en de lunchgebruikers in een vernieuwende stijl uit te werken en in de markt te zetten.

In eerste instantie zullen wij gesprekken met u voeren om te komen tot een eisen- en wensenlijst en een heldere opdrachtformulering. Wij zullen u op dat moment in grote lijnen aangeven, welke processen we in gang zullen gaan zetten, om zo snel mogelijk de juiste informatie te verzamelen.

Om een zo goed mogelijke uitgangspositie te creëren, is het noodzakelijk om een nulmeting uit te voeren, waardoor er een goed beeld ontstaat van de huidige service en werkwijzen, hierin kunnen eventueel gelijk de wensen van de lunchgebruikers in mee worden genomen. Het inzetten van een mystery guest zal hier onderdeel vanuit maken. Daarnaast zal er een boekenonderzoek plaatsvinden, met daar eventueel aan gekoppeld een screening van het huidige contract.

Vanuit deze analyse kunnen wij u aangeven of de huidige cateraar nog voldoet aan al uw eisen en wensen of waar de verbeterpunten zitten, om weer te voldoen aan die eisen en wensen of we gebruiken deze analyse om de eerste eisen en wensen te formuleren, die we kunnen verwerken in een op te stellen Pakket van Eisen, om te gebruiken in een zoektocht naar een passende cateraar met de juiste concepten, waarmee we de lunchgebruikers blijvend kunnen verrassen. 

The FoodProfessor staat er om bekend dat zij cateraars constant uitdagen om met creatieve, realistische ideeën, oplossingen en/of concepten te komen, die we gezamenlijk kunnen doorontwikkelen en up-to-date kunnen houden, zodat ze een mooie bijdrage blijven leveren aan het bereiken van het gestelde doel, toekomst bestendig zijn en die zullen leiden tot de nodige kostenbesparingen. 

Aan de hand van een gedegen Plan van aanpak en uitgewerkte Actieplan, zal The FoodProfessor het gehele proces starten en u gedurende het gehele proces op de hoogte brengen en houden van de voortgang. 

Neem contact met ons op!

Neem contact met ons op

Interesse in een van onze diensten, of wilt u graag meer weten over The FoodProfessor?
Wij zijn te bereiken op tel. +31 (0)16 - 876 4004

Neem direct contact met ons op »

Voor een optimale werking van deze website en het bijhouden van bezoekersstatistieken gebruiken wij cookies. Met deze cookies kunnen wij jouw internetgedrag i.s.m. Google Analytics en YouTube binnen onze website volgen. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je hiermee akkoord bent.
Ok