Proef het succes!

“Zien wat anderen zien, doen wat anderen niet doen”

The FoodProfessor start ook in België!

The FoodProfessor start ook in België! The FoodProfessor start ook in België!
dinsdag, 01 november 2016

Goed nieuws: The FoodProfessor start nu ook in België! Na een succesvolle start in Nederland groeit The FoodProfessor verder uit naar onze zuiderburen. Hier gaat men een samenwerking aan met zorginstelling Immaculata. Ook hier hoopt The FoodProfessor voedselverspilling tegen te gaan. Wat de plannen van The FoodProfessor precies zijn voor in België lees je in dit artikel.

Plannen The FoodProfessor België

The FoodProfessor gaat in België verder aan de slag met de ontwikkeling van gastvrije-en duurzame voedingsconcepten voor de zorgsector. Om dit te laten slagen biedt The FoodProfessor ondersteuning en begeleiding van het begin tot het einde. Daarnaast houdt The FoodProfessor de regie en de verantwoordelijkheid tijdens deze projecten geheel in eigen hand tot het gewenste resultaat bereikt is.

Samenwerking Immaculata

In België gaat The FoodProfessor een samenwerking aan met zorginstelling Immaculata. Het zorgteam van Immaculata begeleidt ouderen en hun omgeving bij het behouden, verbeteren of herstellen van gezondheid en welzijn. The FoodProfessor gaat verder aan de slag met de ontwikkeling van gastvrije en duurzame voedingsconcepten voor de zorgsector.

In samenwerking met Immaculata gaat The FoodProfessor zich verder inzetten voor duurzame en innovatieve voedingsconcepten voor de ouderenzorg. Zowel The FoodProfessor als Immaculata zijn erg trots op deze samenwerking.

Voor een optimale werking van deze website en het bijhouden van bezoekersstatistieken gebruiken wij cookies. Met deze cookies kunnen wij jouw internetgedrag i.s.m. Google Analytics en YouTube binnen onze website volgen. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je hiermee akkoord bent.