Proef het succes!

“Zien wat anderen zien, doen wat anderen niet doen”

Avoord kiest voor een nieuw concept

Avoord kiest voor een nieuw concept Avoord kiest voor een nieuw concept
vrijdag, 28 oktober 2016

Avoord Zorgen en Wonen is een zorgaanbieder met verschillende locaties in Etten-Leur, Zundert en Rijsbergen. Het afgelopen half jaar hebben The FoodProfessor en Avoord intensief samengewerkt om een nieuw concept te realiseren binnen één van de vier locaties van ‘t Warm Hart. Wilt u meer weten over dit nieuwe, duurzame concept? Wij vertellen u er graag meer over in dit artikel.

Avoord

Iedere dag staan 1200 medewerkers van Avoord voor de 1000 cliënten klaar. Samen met de 700 gedreven vrijwilligers zetten zij zich in voor de cliënten op de verschillende locaties en in de wijk. Avoord wilde al geruime tijd haar bestaande restaurants op haar locaties vernieuwen met als uiteindelijke doel dat deze voorzieningen financieel zelfredzaam zouden worden.

‘Grand Café concept’

De afgelopen zes maanden hebben The FoodProfessor en Avoord hard gewerkt aan het realiseren van het ‘Grand Café concept’. Het duurzame ‘Grand Café concept’ is gerealiseerd binnen één van de vier locaties van ‘t Warm Hart waarmee de wijkrestaurants meer in verbinding zullen komen te staan met de wijk. Bij het realiseren van dit uitdagende concept, stonden de gast en het personeel centraal. ‘t Warm Hart is een nieuw wijkrestaurant voor senioren woonachtig in Etten-Leur, Rijsbergen en Zundert.

Het doel van het nieuwe, duurzame concept was om een betere gastvrijheid en onthaal te realiseren voor de senioren van Avoord. Om de gastvrijheid en de keuzevrijheid te vergroten zijn de wijkrestaurants onder andere gaan werken met fiveminute meals. Uit de eerste resultaten bleek dit al snel een succes te zijn!

Voor een optimale werking van deze website en het bijhouden van bezoekersstatistieken gebruiken wij cookies. Met deze cookies kunnen wij jouw internetgedrag i.s.m. Google Analytics en YouTube binnen onze website volgen. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je hiermee akkoord bent.