Proef het succes!

“Zien wat anderen zien, doen wat anderen niet doen”

Deli XL en The FoodProfessor: Samen voor duurzame zorg

Deli XL en The FoodProfessor: Samen voor duurzame zorg Zorgtotaal beurs
zaterdag, 11 maart 2017

Deli XL en The FoodProfessor: Samen voor duurzame zorg

The FoodProfessor en Deli XL gaan intensief samenwerken op het gebied van foodservice voor zorginstellingen. Duurzame maaltijdconcepten, minder voedselverspilling en een compleet E-Learningprogramma zijn onzegezamenlijke speerpunten.

 

Duurzame maaltijdconcepten
Beide partijen gaan duurzame maaltijdconcepten op maat ontwikkelen: concepten die aansluiten op de behoefte van patiënten en cliënten en die tegelijkertijd bijdragen aan hoger patiënt en cliënten tevredenheid,lagere kosten en minder voedselverspilling.

Zo lanceert Deli XL samen een nieuw maaltijdconcept voor ziekenhuizen tijdens de Zorgtotaal.

Voedselverspilling


Waste management
Beide partijen gaan het Waste management programma inzetten in zorginstellingen en ziekenhuizen. Dit geavanceerde managementprogramma brengt de waste in uw organisatie nauwkeurig in kaart, van inkoop tot afval. Dit programma levert heldere stuurinformatie op en brengt eenvoudige, snel te realiseren oplossingen voor waste in kaart.

E-learning


E-learning
Ook met training van personeel gaan Deli XL en The Food Professor samen optrekken. Zo hebben ze samen een compleet e-learningprogramma ontwikkeld ter ondersteuning van voedingspersoneel in de zorg. Het programma voorziet zorginstellingen in hun opleidingsbehoefte op het gebied van voeding: van dieetleer en HACCP tot gastvrijheid en voedseltrends.

Zorgtotaal


Vakbeurs Zorgtotaal
Tijdens de opening van de vakbeurs Zorgtotaal (14-16 maart) bekrachtigen FoodProfessor Adrie Jongenelen en Jelmer de Ruiter van Deli XL hun samenwerking.Tijdens deze beurs vertellen wij u graag hoe wij u kunnen helpen in de genoemde onderdelen.
Voor een bezoek aan Zorgtotaal kunt u zich gratis aanmelden via Delixl.nl/zorgtotaal.

 De stand van Deli XL vindt u 07.C064

Voor een optimale werking van deze website en het bijhouden van bezoekersstatistieken gebruiken wij cookies. Met deze cookies kunnen wij jouw internetgedrag i.s.m. Google Analytics en YouTube binnen onze website volgen. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je hiermee akkoord bent.