Proef het succes!

“Zien wat anderen zien, doen wat anderen niet doen”

8 Redenen om Zorgtotaal 2017 te bezoeken

8 Redenen om Zorgtotaal 2017 te bezoeken Zorgtotaal 2017
donderdag, 09 maart 2017

The FoodProfessor i.s.m. Deli XL staan tijdens Zorgtotaal voor drie inspirerende vakbeursdagen met volop inhoud, beleving en entertainment. Benieuwd wat wij op de beurs presenteren? Wij geven u alvast een preview.

De wereld van zorg
Het verlenen van goede zorg valt en staat met goede samenwerking. Samen met collega’s, specialisten, vrijwilligers en uw groothandel bent u iedere dag bezig om het beste voor uw cliënten te creëren. De lekkerste maaltijden, betere logistiek, minder waste, meer beleving en slimme maaltijdconcepten staan hierbij centraal. Wij brengen u tijdens Zorgtotaal graag in contact met collega’s uit de markt en innovatieve leveranciers.

Verminder voedselverspilling
Met samenwerking kunt u een hoop bereiken. Het voorkomen van voedselverspilling is daar een goed voorbeeld van. Jaarlijks belandt er teveel voedsel in de prullenbak. Niet erg duurzaam en zonde van het geld. Waste-reductie gaat niet alleen om besparing, maar juist ook om herfinancieren in zaken die ertoe doen. U krijgt op deze manier meer ruimte om het voor uw patiënten en cliënten daadwerkelijk beter te maken. In samenwerking met The FoodProfessor helpen wij u graag voedselverspilling te voorkomen.

Eten met beleving
Voeding staat centraal in het leven van uw patiënten en cliënten en is een bepalende factor voor hun gezondheid. Het dient als belangrijk medicijn om aan te sterken en vitaal te blijven. Het is daarom van groot belang dat uw cliënten goed eten. Als eten goed smaakt én oogt, lukt dit het beste. Een maaltijdconcept dat hierin ondersteunt mag niet ontbreken in uw keuken. Daarom ontwikkelden wij Magnificent: een concept dat het gemak van koelverse maaltijden combineert met een innovatieve verpakking die het mogelijk maakt een gerecht met één handeling stijlvol te presenteren. Een optimale horecabeleving met minder waste bovendien!

E-learning voor foodprofessionals
Goede zorg voor voeding begint met goed opgeleid personeel. Wij bieden een compleet e-learning programma dat voorziet in uw totale opleidingsbehoefte. Van HACCP en voedingsleer tot voedseltrends en gastvrijheid. Het programma volgt u eenvoudig online. U kiest uw eigen start- en einddatum en ontvangt na een succesvolle afronding een certificaat per module. In totaal bestaat de Academy uit negen opleidingen, die afzonderlijk te volgen zijn.

Laat u van 14 tot en met 16 maar inspireren op het gebied van food en proef de heerlijke gerechten die onze culinair adviseurs aan u presenteren.
Meld u hier gratis aan voor Zorgtotaal »

Media

Voor een optimale werking van deze website en het bijhouden van bezoekersstatistieken gebruiken wij cookies. Met deze cookies kunnen wij jouw internetgedrag i.s.m. Google Analytics en YouTube binnen onze website volgen. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je hiermee akkoord bent.