Proef het succes!

The FoodProfessor is een onafhankelijk adviesbureau
met een vernieuwende en frisse visie gericht op eten, drinken & gastvrijheid.

Tijd voor een uitstapje over de grens (Edegem, België)

Tijd voor een uitstapje over de grens (Edegem, België) Immaculata
woensdag, 01 november 2017

Tijd voor een uitstapje over de grens, naar Edegem in België precies, waar The FoodProfessor een samenwerking is aangegaan met woon-zorgcentrum Immaculata. Immaculata is een organisatie die graag met haar tijd meegaat en zodoende op zoek ging naar een voedingsconcept dat klaar was voor de toekomst. Na enige research bij woonzorginstellingen in Nederland zijn zij met The FoodProfessor in contact gekomen.

Na een uitgebreide analyse werd het voedingsconcept ‘Meals on Wheels’, door Immaculata omgedoopt tot het ‘Eten & Meer’ concept uitgerold. Door de introductie van Eten & Meer krijgen de bewoners drie maal daags keuze uit wat zij willen eten, dat betreft twee brood- en een warme maaltijd. Vooraf aangeven wat men wil eten is niet meer nodig en dat betekent dat men een ruimere keuze in eetmomenten heeft. Ook de presentatie van het eten op de borden en de werkwijze van de gastvrouwen heeft een ontwikkeling doorgemaakt. De gastvrouwen zijn allen door The FoodProfessor getraind en opgeleid. Vorige week zijn zij allemaal geslaagd waarna iedereen een certificaat in ontvangst mocht nemen.

De komende periode zal Immaculata het nieuwe concept Eten & Meer gaan verfijnen. Gastvrouwen en koks verbeteren hun kennis en vaardigheden waarna op 17 december het concept van A tot Z moet kloppen. Een belangrijke datum voor woon-zorgcentrum Immaculata, zij bestaan dan maar liefst 140 jaar!

Video gemaakt door het Belgische ATV
Klik hier voor de video van de succesvolle implementatie van het nieuwe voedingsconcept

Neem contact met ons op!

Neem contact met ons op

Interesse in een van onze diensten, of wilt u graag meer weten over The FoodProfessor?
Wij zijn te bereiken op tel. +31 (0)16 - 876 4004

Neem direct contact met ons op »

Voor een optimale werking van deze website en het bijhouden van bezoekersstatistieken gebruiken wij cookies. Met deze cookies kunnen wij jouw internetgedrag i.s.m. Google Analytics en YouTube binnen onze website volgen. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je hiermee akkoord bent.
Ok