Proef het succes!

The FoodProfessor is een onafhankelijk adviesbureau
met een vernieuwende en frisse visie gericht op eten, drinken & gastvrijheid.

Reinier de Graaf ziekenhuis slaat handen ineen met Bidfood en The FoodProfessor

Reinier de Graaf ziekenhuis slaat handen ineen met Bidfood en The FoodProfessor Reinier de Graaf ziekenhuis
woensdag, 20 juni 2018

Reinier de Graaf ziekenhuis slaat handen ineen met Bidfood en The FoodProfessor en gaat als eerste zorginstelling in Nederland met gepersonaliseerde e-learning module HACCP aan de slag.

1 Juni 2018 was een heugelijke dag voor het Reinier de Graaf ziekenhuis in Delft, want de volledig gepersonaliseerde e-learning module HACCP ging die dag de lucht in. The FoodProfessor heeft binnen haar Food & Hospitality Academy een 13-tal e-learning modules ontwikkeld waarmee medewerkers van o.a. zorginstellingen volledig opgeleid kunnen worden tot echte Food Professionals. Samen met het Reinier de Graaf ziekenhuis in Delft is specifiek gekeken naar de module HACCP.

De bestaande module zoals deze gebruikt wordt door Bidfood is zodanig aangepast dat deze volledig ingericht is op alle processen rondom eten en drinken van patiënten van het ziekenhuis. Monique du Pon van het Servicepunt Patiënten Voeding pleitte al jaren voor een ander e-learningprogramma met meer diepgang. Zij is dan ook erg blij dat per 1 juni jl. 138 Assistmedewerkers met de nieuwe e-learning konden starten. De medewerkers kunnen volledig zelfstandig en op hun eigen tempo met de lesstof binnen de module aan de slag. Na het behalen van de e-learning ontvangen zij een certificaat en zijn zij volledig up-to-date over de gewenste werkwijze binnen het ziekenhuis. Met de ingebruikname van de e-learning voor haar medewerkers zet het Reinier de Graaf ziekenhuis een flinke stap in het professionaliseren van haar processen rondom eten en drinken van patiënten van het ziekenhuis.

Reinier de Graaf ziekenhuis
(v.l.n.r.: Monique du Pon, Kim Wit (Reinier de Graaf ziekenhuis), Wouter van Emmerik van Procademy)

Kim Wit: ,,Met deze speciaal voor het Reinier de Graaf ziekenhuis ontwikkelde e-learning HACCP gaat er een lang gekoesterde wens in vervulling. Met deze e-learning focussen onze assistmedewerkers zich alleen op alle HACCP regels die betrekking hebben op de specifieke werkwijze binnen het Reinier de Graaf ziekenhuis. We zijn trots op het eindproduct. De samenwerking met The FoodProfessor tijdens de ontwikkeling is erg plezierig verlopen.”

Neem contact met ons op!

Neem contact met ons op

Interesse in een van onze diensten, of wilt u graag meer weten over The FoodProfessor?
Wij zijn te bereiken op tel. +31 (0)16 - 876 4004

Neem direct contact met ons op »

Voor een optimale werking van deze website en het bijhouden van bezoekersstatistieken gebruiken wij cookies. Met deze cookies kunnen wij jouw internetgedrag i.s.m. Google Analytics en YouTube binnen onze website volgen. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je hiermee akkoord bent.
Ok