Proef het succes!

“Zien wat anderen zien, doen wat anderen niet doen”

The FoodProfessor in samenwerking met Intrakoop

The FoodProfessor in samenwerking met Intrakoop Samenwerking met Intrakoop
maandag, 16 april 2018

Deze week ondertekenden we een overeenkomst met Intrakoop. In deze samenwerking gaan we leden van de organisatie ondersteunen in hun werkzaamheden. Leden van Intrakoop kunnen gunstig gebruik maken van de diensten van The FoodProfessor, gericht op de drie bekende peilers, namelijk The Food Wastescan, onze E-learning modules en eet- en drinkconcepten. 

Intrakoop heeft zichzelf een aantal strategische MVO doelstellingen gesteld en de diensten van The FoodProfessor sluiten hier naadloos op aan. Samen staan we voor het tegengaan van voedselverspilling, waarde toevoegen aan eet- en drinkmomenten voor bewoners/ cliënten en patiënten en het verstevigen van de kennis van voedingsassistenten en gastvrouwen werkzaam in de zorgbranche. 

Wij hebben er ontzettend veel zin in en zien dan ook uit naar een succesvolle samenwerking met Intrakoop!

Voor een optimale werking van deze website en het bijhouden van bezoekersstatistieken gebruiken wij cookies. Met deze cookies kunnen wij jouw internetgedrag i.s.m. Google Analytics en YouTube binnen onze website volgen. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je hiermee akkoord bent.
Ok