Proef het succes!

The FoodProfessor is een onafhankelijk adviesbureau
met een vernieuwende en frisse visie gericht op eten, drinken & gastvrijheid.

The FoodProfessor gaat het veld in!

The FoodProfessor gaat het veld in! The FoodProfessor gaat het veld in!
dinsdag, 27 februari 2018

We hebben groot nieuws, The FoodProfessor gaat terug naar de basis. Onlangs is The FoodProfessor een samenwerking aangegaan met vier koks die hun sporen welverdiend hebben in de zorgbranche. Samen met hen ontwikkelt The FoodProfessor workshops en trainingen die hands-on in zorginstellingen en kleinschalig wonen gegeven kunnen worden. Omdat kwalitatief goede eet- en drink concepten bij The FoodProfessor hoog in het vaandel staan zijn we verheugd over deze nieuwe ontwikkeling binnen de organisatie.

De samenwerking houdt in dat we nóg meer zorginstellingen kunnen helpen hun concept eten en drinken naar een hoger niveau te tillen. Op die manier kunnen we heel concreet en specifiek bijdragen aan een mooiere maaltijd voor de bewoners van zorgcentra. Want dat is tenslotte onze passie, dat ieder maaltijd-moment weer een feestje wordt, en daarbij dat we de wereld een klein beetje mooier maken.

Benieuwd naar de invulling van onze activiteiten?
Mis niets meer en schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief. We hebben ook een Facebookpagina waar we je volledig up to date houden.

Neem contact met ons op!

Neem contact met ons op

Interesse in een van onze diensten, of wilt u graag meer weten over The FoodProfessor?
Wij zijn te bereiken op tel. +31 (0)16 - 876 4004

Neem direct contact met ons op »

Voor een optimale werking van deze website en het bijhouden van bezoekersstatistieken gebruiken wij cookies. Met deze cookies kunnen wij jouw internetgedrag i.s.m. Google Analytics en YouTube binnen onze website volgen. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je hiermee akkoord bent.
Ok