Proef het succes!

“Zien wat anderen zien, doen wat anderen niet doen”

Blog

Lees hier al het laatste nieuws en ontwikkelingen over The FoodProfessor en branche gerelateerde onderwerpen.

Tekort aan koks groeit, eerste oplossing biedt zich aan!

donderdag, 19 mei 2016
Afgelopen week melden verschillende nieuwsbronnen dat het tekort aan koks bijna niet meer te houden is. Het aantal vacatures in de horeca is met 70% gestegen naar 11.500 vacatures. Dit in een tijd waarin het aantal restaurants als paddenstoelen uit de grond schieten. De NOS geeft in een interview met de eigenaar van restaurant Quarz…

The FoodProfessor en W&G werken aan het menu van de toekomst

dinsdag, 26 april 2016
The FoodProfessor en Facilities4all is in samenwerking met W&G druk bezig met de laatste aanpassingen aan een nieuw concept voor restaurants: À la Carte voor de zorg, voornamelijk bedoeld voor in de zorg. Dit concept speelt volledig in op de huidige behoeften van de consument, door een samenstelling van verschillende waarden die samen zorgen voor…

BN DeStem: 'The FoodProfessor' uit Noordhoek is trots op zorgdeal

maandag, 02 november 2015
NOORDHOEK - Adrie Jongenelen, 'Foodprofessor', uit Noordhoek is het brein achter een formule die voedselverspilling in zorginstellingen tot 30 procent moet verminderen. Hij tekende dinsdag met nog 53 andere partijen de 'Green Deal', een samenwerking tussen de overheid, zorgaanbieders en bedrijven die samen het streven hebben duurzaamheid in de zorg te verbeteren. RegistratieDe 'Food Scan…

Persbericht: Green Deal Duurzame Zorg

dinsdag, 27 oktober 2015
27-10-2015 | Zorgaanbieders in Nederland zijn grootverbruikers van bijvoorbeeld energie, water en voedsel. Daardoor is er veel winst te behalen. Om de verduurzaming in de zorg te versnellen ondertekenden ruim 54 partijen, waaronder ConsumerView en The Food Professor, dinsdag 27 oktober de Green Deal ‘Nederland op weg naar Duurzame Zorg’. De ondertekenaars gaan kennis en…

Column: 100.000 vrachtwagens

woensdag, 22 juli 2015
In elke uitgave van diVers (uit het magazine Distrivers) wordt er iemand gevraagd zijn/haar visie te geven op het thema. Dit keer was het de beurt aan Adrie Jongenelen (directeur van het bedrijf The FoodProfessor). The FoodProfessor heeft een waste scan ontwikkeld, waarmee de waste van een organisatie op een eenvoudige maar duidelijke manier in…

Ook Avoord (Het Anbarg) gaat werken met de Food & Waste Scan

vrijdag, 08 mei 2015
Scan brengt oorzaken én oplossingen voedselverspilling in organisaties in kaart Zorginstelling Avoord is een van de instellingen die een jaar lang gratis gebruik mag maken van de Food & Waste Scan. Manager Welzijn Eefje Verschuuren van Avoord nam de Food & Waste Scan op 29 april 2015 officieel en met een klein feestelijk tintje in…

Publicatie: Food Hospitality

zaterdag, 25 april 2015
Cordaans nieuwe voorspeller van voedselverspilling Cordaan is een van de drie instellingen die een jaar lang gratis gebruik mag maken van de Food & Waste Scan. De zorginstelling won de prijs tijdens Zorgtotaal.Cordaan gaat de Food & Waste Scan inzetten op haar locatie Berkstede in Diemen. De tool, die laat zien op welke momenten in…

Publicatie: No Waste network

woensdag, 22 april 2015
Cordaan als eerste van start met Food & Waste Scan 22-04-2015 | Zorginstelling Cordaan gaat als eerste gebruik maken van de Food & Waste Scan. De tool moet Cordaan tot 30 procent aan voedingskosten besparen door verspilling tegen te gaan. Zorginstelling Cordaan gaat de Food & Waste Scan vanaf 8 juni gebruiken in de vestiging…
Voor een optimale werking van deze website en het bijhouden van bezoekersstatistieken gebruiken wij cookies. Met deze cookies kunnen wij jouw internetgedrag i.s.m. Google Analytics en YouTube binnen onze website volgen. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je hiermee akkoord bent.