Proef het succes!

The FoodProfessor is een onafhankelijk adviesbureau
met een vernieuwende en frisse visie gericht op eten, drinken & gastvrijheid.

Blog The FoodProfessor

Lees hier al het laatste nieuws en ontwikkelingen over The FoodProfessor en branche gerelateerde onderwerpen.

8 Redenen om Zorgtotaal 2017 te bezoeken

donderdag, 09 maart 2017
The FoodProfessor i.s.m. Deli XL staan tijdens Zorgtotaal voor drie inspirerende vakbeursdagen met volop inhoud, beleving en entertainment. Benieuwd wat wij op de beurs presenteren? Wij geven u alvast een preview. De wereld van zorg Het verlenen van goede zorg valt en staat met goede samenwerking. Samen met collega’s, specialisten, vrijwilligers en uw groothandel bent…

The FoodProfessor ook dit jaar aanwezig op Zorgtotaal 2017

vrijdag, 17 februari 2017
Van 14 tot en met 16 maart kun je weer volop inspiratie opdoen tijdens de Zorgtotaal 2017 (14 t/m 16 maart) vakbeurs: hét platform voor professionals in de zorg. The FoodProfessor is ook aanwezig en laat je in samenwerking met Deli XL graag zien hoe de Waste Tool je kan helpen bij het verminderen van…

The FoodProfessor start ook in België!

dinsdag, 01 november 2016
Goed nieuws: The FoodProfessor start nu ook in België! Na een succesvolle start in Nederland groeit The FoodProfessor verder uit naar onze zuiderburen. Hier gaat men een samenwerking aan met zorginstelling Immaculata. Ook hier hoopt The FoodProfessor voedselverspilling tegen te gaan. Wat de plannen van The FoodProfessor precies zijn voor in België lees je in…

Avoord kiest voor een nieuw concept

vrijdag, 28 oktober 2016
Avoord Zorgen en Wonen is een zorgaanbieder met verschillende locaties in Etten-Leur, Zundert en Rijsbergen. Het afgelopen half jaar hebben The FoodProfessor en Avoord intensief samengewerkt om een nieuw concept te realiseren binnen één van de vier locaties van ‘t Warm Hart. Wilt u meer weten over dit nieuwe, duurzame concept? Wij vertellen u er…

Studenten onderzoeken voedingsbehoefte ouderen

donderdag, 27 oktober 2016
In samenwerking met de HAS Hogeschool uit ’s-Hertogenbosch, gaat The FoodProfessor onderzoek doen naar de voedingsbehoefte van ouderen. Het doel van dit onderzoek is om erachter te komen wat de voedingsbehoeften van senioren zijn, waarbij aansluitend ook rekening wordt gehouden met persoonlijke voorkeuren. Student aan het woord Een van de studenten waarmee The FoodProfessor samenwerkt…

Bekijk de uitzending van MIJ EEN ZORG! bij RTL4

maandag, 12 september 2016
Hieronder ziet u een video fragment van The Food Professor in een uitzending van MIJ EEN ZORG! bij RTL 4. De uitzending is uitgezonden op 11 september 2016.

The FoodProfessor vertelt in MIJ EEN ZORG! bij RTL4

maandag, 05 september 2016
‘Voedselverspilling tegengaan moet geen optie zijn, maar standaard’ Voedsel is belangrijk voor jong en oud, maar ieder jaar belandt er te veel voedsel in de vuilnisbak. Een vermindering van de voedselverspilling staat bij veel ziekenhuizen en zorginstellingen hoog op de agenda, omdat er jaarlijks zo’n 40 procent van wat is ingekocht in de vuilnisbak belandt.…

Tekort aan koks groeit, eerste oplossing biedt zich aan!

donderdag, 19 mei 2016
Afgelopen week melden verschillende nieuwsbronnen dat het tekort aan koks bijna niet meer te houden is. Het aantal vacatures in de horeca is met 70% gestegen naar 11.500 vacatures. Dit in een tijd waarin het aantal restaurants als paddenstoelen uit de grond schieten. De NOS geeft in een interview met de eigenaar van restaurant Quarz…
Voor een optimale werking van deze website en het bijhouden van bezoekersstatistieken gebruiken wij cookies. Met deze cookies kunnen wij jouw internetgedrag i.s.m. Google Analytics en YouTube binnen onze website volgen. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je hiermee akkoord bent.
Ok